Vloeren van de vakman
ongekende mogelijkheden op maat!

Woont u in de omgeving Geleen, Heerlen, Sittard of Maastricht en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Een vloer vormt de basis van elk interieur. Zonder vloer geen binnenwerk. Ongeacht welke vloerbedekking er wordt toegepast, de eisen waar ondervloeren aan moeten voldoen zijn zeer hoog en zeer uiteenlopend. Denk daarbij aan sterkte, geluidsisolatie, brandwerendheid, eventuele vloeistofdichtheid, maar ook aan de vloer.

Vloeren Limburg
De eisen voor ondervloeren zijn vandaag de dag streng, maar worden door Van Bun uitstekend toegepast. De ondervloer wordt door ons gelegd, waarna de vloer van uw keuze geplaatst kan worden. Dus bent u op zoek naar een nieuw (onder)vloer in Limburg, dan bent u bij Van Bun aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring haalt u een vakman in huis.

Klanttevredenheid staat centraal
Bij systeembouw van Bun BV is dit allemaal geen probleem. Daar worden oplossingen op maat geboden. Pasklaar en exact volgens de behoefte van de klant. Ervaring speelt daarbij een grote rol, maar ook vakmanschap en inzicht. Allemaal in dienst van de klant: klanttevredenheid staat daarom bij Systeembouw Van Bun hoog in het vaandel.

Contact
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of wilt u direct een afspraak maken voor een nieuwe vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.