Systeembouw van Bun BV levert al meer dan 30 jaar vakwerk op maat, zowel voor nieuwbouw als renovatie projecten. Van Bun richt zich specifiek op de afbouw van wanden, vloeren en plafonds in Limburg, die u schilderklaar krijgt opgeleverd. In ruim 30 jaar heeft Van Bun een grote naamsbekendheid, ervaring en een goed vakmanschap opgebouwd. In ons portfolio kunt u onze verschillende projecten en referenties vinden, om zo een indruk te krijgen waar wij iedere dag met passie aan werken.

Dertig jaar geleden zijn wij, Leon en Nicolle van Bun, in Heerlen een nieuwe uitdaging aangegaan: Systeembouw van Bun. Het vakwerk heeft Leon in Duitsland geleerd, waarna wij in Nederland aan de slag zijn gegaan. Ondertussen heeft ons bedrijf verschillende grote klanten in Limburg en daarbuiten gehad, en zijn we verhuisd naar Hoensbroek.

Door iedere dag met passie te werken proberen wij onze projecten zo perfect mogelijk af te leveren, uiteraard is samenspraak en overleg met de klant. Onze gerealiseerde projecten geven ons iedere dag weer nieuwe inzichten en kijken daarom vooruit naar nieuwe uitdagingen. Mede door onze jarenlange ervaring staat Systeembouw Van Bun voor vakwerk en vakmanschap.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan meteen contact met ons op!