Systeembouw Maastricht
Woont u in de regio Maastricht en bent u op zoek naar systeembouw? Dan bent u bij Van Bun aan het juiste adres. Systeembouw is een innovatieve bouwwijze, waarbij duurzaamheid centraal staat. Van Bun richt zicht specifiek op de afbouw van wanden, vloeren en plafonds. Hierbij zijn naast nieuwbouw- ook renovatieprojecten mogelijk.

Vrijwel ieder huis is uniek en daarbij zijn er verschillende aspecten die een belangrijke rol spelen. Afhankelijk van het oppervlak dat opgeleverd moet worden, bekijkt Systeembouw Van Bun samen met u alle mogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat u een vakman in de armen neemt, die let op de akoestiek, esthetiek en de brandwerendheid van het aan te pakken oppervlak. Ook duurzaamheid staat bij Van Bun hoog in het vaandel.

Een systeemplafond is een plafond dat bestaat uit een ophangsysteem en verschillende plafondplaten. Deze platen vormen dan het aangezicht van uw plafond. Van Bun werkt daarnaast voor bedrijven en particulieren in Nederland, waarbij Limburg vooral belangrijk is.

Dus bent u op zoek naar systeembouw in Maastricht, dan bent u bij Van Bun aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring is Van Bun een echte vakman. Van Bun levert en monteert verschillende plafond– en wandsystemen in Limburg, dus voor al uw wensen kunt u bij ons terecht.

Contact
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of bent u direct op zoek naar systeembouw in de regio Maastricht? Neem vrijblijvend contact met ons op. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.