Plafonds van de vakman
functioneel, fraai en betaalbaar

Woont u in Limburg in de regio Geleen, Heerlen, Sittard of Maastricht en bent u op zoek naar een nieuw plafond? Wij leveren en monteren verschillende soorten plafonds in iedere situatie. Denk hierbij aan het laten plaatsen van systeemplafonds in heel Limburg. Plafond specialist van Bun helpt u graag met de zoektocht naar het perfecte plafond.

Zoals bij het plaatsen van wanden, spelen ook bij plafonds een groot aantal eisen een belangrijke rol. De keuze van de juiste materialen onder de gegeven omstandigheden, het nauwkeurig afwerken zonder krimp en andere scheurtjes het rekening houden met akoestiek, esthetiek, brandwerendheid, duurzaamheid en niet te vergeten de kosten, om maar enkele aspecten te noemen.

Als belangrijkste voorwaarde voor een perfect passend plafond geldt daarom; zorg dat u een vakman in de arm neemt. Ga naar Systeembouw van Bun BV in Limburg, waar meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap op u wachten. Of u nu een systeemplafond of een gebogen en geperforeerd designplafond wenst, Systeembouw van Bun BV maakt het voor u.

Functionele systeemplafond in Limburg
Systeemplafonds zijn de plafonds met separate vierkanten plafondplaten. U ziet systeemplafonds vaak als “onderplafond” in kantoren. Doordat u de vierkanten plafondplaten gemakkelijk kunt optillen, kunt u gemakkelijk bij bovenliggende bekabeling of systeemleidingen. Een systeemplafond laten plaatsen draagt tevens bij aan de akoestiek van uw ruimte. Van Bun monteert systeemplafonds in heel Limburg, neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of bent u direct op zoek naar iemand om een systeemplafond te laten maken? Neem vrijblijvend contact op plafonds expert van Bun. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.