Historie

Wij, Leon en Nicolle van Bun, besloten maar liefst 30 jaar geleden onze krachten te bundelen en een nieuwe uitdaging te gaan. Vanaf januari 1991 zijn wij in Nederland aan de slag gegaan en sindsdien hebben we geen moment meer stil gezeten. Met plezier kijken wij terug naar de projecten die we hebben mogen realiseren en kijken we vanuit onze nieuwe locatie in Hoensbroek uit naar nieuwe uitdagingen.

Systeembouw Van Bun is een sportief, kwantitatief en kwalitatief, vooruitstrevend bedrijf. Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel en doen we er alles aan om dit te waarborgen. Met maar liefst 30 jaar ervaring is Systeembouw Van Bun niet meer weg te denken!

Certificering

Veiligheid, gezondheid en het milieu zijn drie begrippen die erg belangrijk zijn voor de samenleving maar ook voor de bouw. Ook Van Bun hecht veel waarde aan deze factoren en wil dit graag uitten naar de opdrachtgever.

Van Bun heeft daarom zijn VCA certificaat weten te behalen en voldoet daarmee aan dé standaard op het gebied van veilig, gezond en duurzaam werken voor bedrijven.

Erkend leerbedrijf

Om in de toekomst verzekerd te zijn van de benodigde vakmensen is de juiste praktijkopleiding nodig. Van Bun draagt graag een steentje bij en biedt studenten de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Van Bun is daarmee een door SBB Erkend Leerbedrijf. De deelnemers van het initiatief krijgen tijdens praktijkwerkzaamheden de fijne kneepjes van het vak geleerd door onze leermeesters. Na dit traject succesvol af te ronden krijgen zij de mogelijkheid om in dienst te treden bij Van Bun.