Systeembouw Van Bun BV

Systeembouw van Bun BV richt zich specifiek op de afbouw van plafonds, wanden en vloeren in Limburg. We hebben in ruim 30 jaar ervaring een goed vakmanschap opgebouwd. In onze portfolio kunt u projecten en voorbeelden bekijken om een indruk te krijgen waar we aan werken.

Meer dan 30 jaar vakmanschap.
Systeembouw van Bun staat al meer dan 30 jaar garant voor vakmanschap en vakwerk.
Sinds 2022 is het bedrijf in handen van Nicky en Dave van Bun. Dave leerde het vak van oud eigenaar Leon. En na jaren vele projecten succesvol opgeleverd te hebben samen met Leon heeft Dave het bedrijf in 2022 overgenomen. Met dezelfde vooruitstrevende blik en harde werkmentaliteit zal Dave het bedrijf voortzetten.

Certificering

Veiligheid, gezondheid en het milieu zijn drie begrippen die erg belangrijk zijn voor de samenleving maar ook voor de bouw. Ook Van Bun hecht veel waarde aan deze factoren en wil dit graag uitten naar de opdrachtgever.

Van Bun heeft daarom zijn VCA certificaat weten te behalen en voldoet daarmee aan dé standaard op het gebied van veilig, gezond en duurzaam werken voor bedrijven.

Erkend leerbedrijf

Om in de toekomst verzekerd te zijn van de benodigde vakmensen is de juiste praktijkopleiding nodig. Van Bun draagt graag een steentje bij en biedt studenten de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Van Bun is daarmee een door SBB Erkend Leerbedrijf. De deelnemers van het initiatief krijgen tijdens praktijkwerkzaamheden de fijne kneepjes van het vak geleerd door onze leermeesters. Na dit traject succesvol af te ronden krijgen zij de mogelijkheid om in dienst te treden bij Van Bun.