Geluidsisolatie Maastricht

Wilt u een betere geluidsisolatie in uw huis of op kantoor en bent u woonachtig in Maastricht? Wij zijn experts op het gebied van isolatie. Geluidsisolatie wordt op kantoor steeds belangrijker, hierdoor is het van belang dat een goede isolatie in het plafond en wanden zeer serieus genomen wordt. Wij leveren en monteren plafond– en wandsystemen, waarbij geluidsisolatie een belangrijke rol speelt.

De akoestische eigenschappen van wanden, vloeren en plafonds spelen een steeds grotere rol in de bouw. Een slechte akoestiek kan ook zeer schadelijk voor u zijn. De horecagelegenheden moeten voldoen aan strikte geluidsnormen. Ook woningen die zich in verkeer intensieve gebieden bevinden hebben geluidsnormen. Het Nederlands Bouwbesluit vormt het uitgangspunt voor alle bouwregelgeving op dit vlak. De producten die in en aan woningen gebruikt mogen worden moeten voldoen aan eisen die zijn vastgelegd in de Europese richtlijn Bouwproducten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of bent u direct op zoek naar geluidsisolatie in Maastricht? Neem vrijblijvend contact op met isolatie expert van Bun. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.