Geluidsisolatie Heerlen

Bent u woonachtig in Heerlen en wilt u een betere geluidsisolatie in uw huis of op kantoor? Naast het feit dat geluidsisolatie op kantoor steeds belangrijker wordt, kan een slechte akoestiek ook zeer schadelijk voor u zijn. Belangrijk is dus dat een goede isolatie van plafond en wanden serieus genomen wordt. Wij zijn een expert in isolatie en monteren plafond– en wandsystemen, waarbij geluidsisolatie een belangrijke rol speelt.

De akoestische eigenschappen van wanden, vloeren en plafonds spelen steeds een grotere rol in de bouw. Het is niet alleen een kwestie van comfort maar vaak bittere noodzaak. Denk daarbij aan horecagelegenheden die moeten voldoen aan strikte geluidsnormen of aan woningen die zich in verkeer intensieve gebieden bevinden. Het Nederlands Bouwbesluit vormt het uitgangspunt voor alle bouwregelgeving op dit vlak. De producten die in en aan woningen gebruikt mogen worden moeten voldoen aan eisen die zijn vastgelegd in de Europese richtlijn Bouwproducten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of bent u direct op zoek naar geluidsisolatie in Heerlen? Neem vrijblijvend contact op met isolatie expert van Bun. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.