Wanden van de vakman

omdat de ene wand de andere niet is!

In de bouw is de techniek van het plaatsen van wanden een uitgesproken specialisme geworden. En niet zonder reden. Een ongekend groot aanbod aan technieken en materialen maakt het voor de leek haast onmogelijk om zelf nog te bepalen welke manier toegepast moet worden, laat staan welke wand het beste voldoet aan de eisen.

Wanden Geleen

Systeembouw Van Bun voldoet bij het monteren van nieuwe wanden de brandwerendheid, thermische en geluidsisolatie mee. Het hoofddoel van het ontwerp ten aanzien van de brandwerendheid is natuurlijk om de gevolgen van een brand te beperken. Goed materiaal kan hierbij een grote rol spelen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften gaan we samen kijken welke wanden geschikt zijn in een bepaalde ruimte.

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe wanden, dan bent u bij Van Bun aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring is Van Bun een echte vakman. Van Bun levert en monteert daarnaast ook verschillende plafondsystemen in Limburg.

Scheidingswand laten plaatsen

Of u nou een tussenwand, metal stud wand of gipswand wilt plaatsen, bij van Bun kan is alles mogelijk. Een scheidingswand laten maken zorgt veelal voor een strakkere afwerking dan wanneer u het zelf doet.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of bent u direct op zoek naar nieuwe wanden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.