Vloeren van de vakman

ongekende mogelijkheden op maat!

Bent u woonachtig in Sittard en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Een vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. De eisen waaraan een vloerbedekking moet voldoen zijn zeer hoog en uiteenlopend. Denk daarbij aan brandwerendheid, vloeistofdichtheid, geluidsisolatie, sterkte, maar ook aan de vloer. Zonder vloer geen binnenwerk, een vloer vormt de basis van elk interieur.

Vloeren Sittard

De eisen voor ondervloeren zijn vandaag de dag streng, maar worden door Van Bun uitstekend toegepast. De ondervloer wordt door ons gelegd, waarna de vloer van uw keuze geplaatst kan worden. Dus bent u op zoek naar een nieuw (onder)vloer in Sittard, dan bent u bij Van Bun aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring haalt u een vakman in huis.

Klanttevredenheid staat centraal

Zowel bij kleine als grote verhuizingen staat de klant centraal. Door onze kennis en ervaring verzekeren wij u van een perfect eindresultaat. Pasklaar en exact volgens de behoefte van de klant zorgt voor klanttevredenheid. Onze ervaring, vakmanschap en inzicht speelt daarbij een grote rol. Door een prettige samenwerking met van Bun en een goed advies krijgt u de vloer van uw dromen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of wilt u direct een afspraak maken voor een nieuwe vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.