Vloeren van de vakman

ongekende mogelijkheden op maat!

Woont u in Roermond en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Uw vloer bepaalt een groot deel van de uitstraling van uw woning. Het is daarom van belang dat u goed geadviseerd wordt in het maken van de juiste keuze. Ongeacht welke soort vloerbedekking er wordt toegepast, er zijn altijd hoge en uiteenlopende eisen waaraan deze moet voldoen. U kunt daarbij denken aan brandwerendheid, eventuele vloeistofdichtheid maar ook geluidsisolatie, sterkte en aan de vloer.

Vloeren Roermond

Voordat de door u gekozen vloer gelegd kan worden, wordt eerst de ondervloer gelegd. van Bun zorgt dat de strenge eisen voor ondervloeren uitstekend worden toegepast. Met meer dan 30 jaar ervaring, haalt u een vakman in huis. Voor nieuwe (onder)vloeren bent u bij van Bun aan het juiste adres.

Klanttevredenheid staat centraal

Bij systeembouw van Bun BV is dit allemaal geen probleem. Daar worden oplossingen op maat geboden. Pasklaar en exact volgens de behoefte van de klant. Ervaring speelt daarbij een grote rol, maar ook vakmanschap en inzicht. Allemaal in dienst van de klant: klanttevredenheid staat daarom bij Systeembouw Van Bun hoog in het vaandel.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of wilt u direct een afspraak maken voor een nieuwe vloer in de regio Roermond? Neem vrijblijvend contact met ons op. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.