Vloeren van de vakman

ongekende mogelijkheden op maat!

Woont u in Maastricht en bent u opzoek naar een nieuwe vloer? Ongeacht welke vloerbedekking er wordt toegepast, de eisen waar ondervloeren aan moeten voldoen zijn zeer hoog en zeer uiteenlopend. Denk daarbij aan sterkte, geluidsisolatie, brandwerendheid, eventuele vloeistofdichtheid, maar ook aan de vloer. Een vloer vormt de basis voor elk interieur en is niet weg te denken uit een woning.

Vloeren Maastricht

De eisen voor ondervloeren zijn vandaag de dag streng, maar worden door Van Bun uitstekend toegepast. Voorafgaand aan het leggen van de door u gekozen vloer wordt eerst de ondervloer gelegd. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring binnen dit vak, voor een nieuwe vloer bent u bij van Bun dus aan het juiste adres.

Klanttevredenheid staat centraal

Pasklaar en exact volgens de behoefte van de klant is kenmerkend voor van Bun. Ervaring speelt daarbij een grote rol, maar ook vakmanschap en inzicht. Alles naar de wensen voor de klant om een perfect eindresultaat te krijgen. klanttevredenheid staat daarom bij Systeembouw Van Bun hoog in het vaandel.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of wilt u direct een afspraak maken voor een nieuwe vloer in de regio Maastricht? Neem vrijblijvend contact met ons op. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.