Vloeren van de vakman

ongekende mogelijkheden op maat!

Bent u woonachtig in Heerlen en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Vandaag de dag zijn de eisen voor o.a. ondervloeren erg streng en uiteenlopend. Denk daarbij aan geluidsisolatie, brandwerendheid, sterkte, vloeistofdichtheid, maar vooral ook aan de vloer. Een vloer vormt de basis voor een interieur en het is dus van belang dat deze goed gelegd wordt.

Vloeren Heerlen

De eisen voor ondervloeren zijn vandaag de dag streng, maar worden door van Bun uitstekend toegepast. De ondervloer wordt door ons gelegd, waarna de vloer van uw keuze geplaatst kan worden. Dus bent u op zoek naar een nieuw (onder)vloer in de regio Heerlen, dan bent u bij van Bun aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring haalt u een vakman in huis.

Klanttevredenheid staat centraal

Bij het leggen van vloeren, proberen wij altijd een uitstekend eindresultaat op te leveren. Hierbij staat natuurlijk de klanttevredenheid centraal, pasklaar en exact volgens de behoefte van de klant. Oplossingen worden op maat geboden, hierbij speelt onze ervaring, vakmanschap en inzicht een grote rol. Klanttevredenheid staat bij van Bun hoog in het vaandel.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of bent u direct op zoek naar een nieuwe vloeren in Heerlen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.