Vloeren van de vakman

ongekende mogelijkheden op maat!

Woont u in Geleen en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Een vloer vormt de basis van elk interieur. Zonder vloer geen binnenwerk. Ongeacht welke vloerbedekking er wordt toegepast, de eisen waar ondervloeren aan moeten voldoen zijn zeer hoog en zeer uiteenlopend. Denk daarbij aan sterkte, geluidsisolatie, brandwerendheid, eventuele vloeistofdichtheid, maar ook aan de vloer.

Vloeren Geleen

De eisen voor ondervloeren worden door van Bun uitstekend toegepast. Voordat de vloer naar keuze geplaatst kan worden, wordt eerst de ondervloer door ons gelegd. Bent u opzoek naar een nieuwe ondervloer of vloer in de regio Geleen? Dan bent u bij van Bun aan het juiste adres. Wij bieden meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap.

Klanttevredenheid staat centraal

Pasklaar en exact volgens de behoefte van de klant worden onze projecten uitgevoerd. Oplossingen kunnen op maat geboden worden, dit is geen probleem bij van Bun. Onze kracht ligt bij onze ervaring, vakmanschap en inzicht. Alles wordt gedaan volgens de klant zijn behoefte waardoor wij bij van Bun klanttevredenheid voorop stellen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of wilt u direct een afspraak maken voor een nieuwe vloer in de regio Geleen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.