Open haard bekleding Sittard

Bent u woonachtig in Sittard en bent u op zoek naar een open haard bekleding? Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van een open haard. Niet iedere open haard is hetzelfde. Wanneer je ervoor kiest om je open haard op een trendy manier te bekleden, is een uitgebreide vakkennis van belang. Er zijn een aantal aspecten die een grote rol spelen. Allereerst is het brandveilig bouwen van de open haard bekleding van groot belang.

Systeembouw Van Bun is gespecialiseerd in het afwerken van een open haard. Bij het monteren van een open haard vermindert brandwerend materiaal de risico’s op materiële schade wanneer er ooit brand zou uitbreken. Omdat esthetiek ook hoog in het vaandel van Van Bun staat, zorgen wij er altijd voor dat uw huis er niet minder mooi op wordt. Naast het afwerken van open haarden leveren en monteren wij ook plafond– en wandsystemen.

Contact

Heeft u een open haard in huis en wilt u deze schitterend laten afwerken, dan bent u bij Systeembouw Van Bun aan het juiste adres. Neem voor interesse in open haard bekleding in Limburg vrijblijvend contact met ons op.