Geluidsisolatie Sittard

Bent u woonachtig in de regio Sittard en wilt u een betere geluidsisolatie in uw huis of op kantoor? Akoestische eigenschappen van wanden, vloeren en plafonds spelen steeds een grotere rol in de bouw, vaak niet alleen een kwestie van comfort maar ook bittere noodzaak. Bij horecagelegenheden zijn er strikte geluidsnormen waaraan ze moeten voldoen, ook woningen in een verkeer intensieve gebied hebben geluidsnormen.

Naast het feit dat geluidsisolatie op kantoor en thuis steeds belangrijker wordt, kan een slechte akoestiek ook zeer schadelijk voor u zijn. Belangrijk is dat de isolatie van plafond en wanden serieus genomen wordt. Wij zijn een expert in isolatie en monteren plafond– en wandsystemen, waarbij geluidsisolatie een belangrijke rol speelt.

Het Nederlands Bouwbesluit vormt het uitgangspunt voor alle bouwregelgeving op dit vlak. De producten die in en aan woningen gebruikt mogen worden, moeten voldoen aan eisen die zijn vastgelegd in de Europese richtlijn Bouwproducten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of bent u direct op zoek naar geluidsisolatie in Sittard? Neem vrijblijvend contact op met isolatie expert van Bun. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.