Geluidsisolatie Roermond

Bent u woonachtig in Roermond en wilt u een betere geluidsisolatie in uw huis of op kantoor? Isolatie expert van Bun levert en monteert plafond– en wandsystemen, waarbij geluidsisolatie een belangrijke rol speelt. De akoestische eigenschappen van wanden, vloeren en plafonds spelen steeds een grotere rol in de bouw. Het is niet alleen een kwestie van comfort maar vaak bittere noodzaak. Denk daarbij aan horecagelegenheden die moeten voldoen aan strikte geluidsnormen of aan woningen die zich in verkeer intensieve gebieden bevinden.

Naast het feit dat geluidsisolatie op kantoor steeds belangrijker wordt, kan een slechte akoestiek ook zeer schadelijk voor u zijn. Het is dus van belang dat een goede isolatie in het plafond en wanden zeer serieus genomen wordt. Het Nederlands Bouwbesluit vormt het uitgangspunt voor alle bouwregelgeving op dit vlak. De producten die in en aan woningen gebruikt mogen worden moeten voldoen aan eisen die zijn vastgelegd in de Europese richtlijn Bouwproducten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden of bent u direct op zoek naar geluidsisolatie in Roermond? Neem vrijblijvend contact op met isolatie expert van Bun. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn te bereiken op +31(0)45-521 51 50.