Brandveilig bouwen

Woont u in Limburg in de regio Geleen, Heerlen, Sittard of Maastricht en bent u op zoek naar brandveilig bouwen?

In Nederland vallen jaarlijks circa 100 doden en 5000 gewonden door brand. Naast de vele gewonden loopt de materiële schade op tot in de miljarden. Het is daarom van belang dat bij de afwerking van een interieur goed gelet wordt op de de brandwerende effecten van de gebruikte materialen en technieken. Om de risico’s zo veel mogelijk te verkleinen bouwt Systeembouw Van Bun louter brandveilig.

Bij het monteren van onze systeemplafonds, wanden en vloeren vermindert brandwerend materiaal de risico’s op materiële schade wanneer er ooit brand zou uitbreken. Omdat esthetiek ook hoog in het vaandel van Van Bun staat, zorgen wij er altijd voor dat uw huis er niet minder mooi op wordt.

Bent u dus op zoek naar een bedrijf in Limburg dat brandveilig bouwt, dan bent u bij Van Bun aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring is Van Bun een echte vakman. Van Bun levert en monteert verschillende plafond- en wandsystemen in Limburg op een brandveilige manier, dus voor al uw wensen kunt u bij ons terecht. Ook voor het plaatsen van plafonds in Maastricht en Heerlen bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact
Brandveilig bouwen is een van onze specialiteiten, want brandveiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bent u daarom geïnteresseerd in onze mogelijkheden of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn natuurlijk ook te bereiken op +31(0)45-521 51 50