Brandveilig bouwen Sittard

Jaarlijks zijn er in Nederland circa 5000 gewonden en 100 doden door brand. Daarnaast loopt de materiële schade op tot in de miljarden. Wij vinden het daarom belangrijk dat bij de afwerking van een interieur goed wordt gelet op de brandwerende effecten van de gebruikte materialen en technieken.Bij het monteren van onze systeemplafonds, wanden en vloeren vermindert brandwerend materiaal de risico’s op materiële schade wanneer er ooit brand zou uitbreken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw huis er niet minder mooi op wordt, esthetiek staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Bent u woonachtig in Sittard en op zoek naar een bedrijf dat brandveilig bouwt, dan bent u bij Van Bun aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring is Van Bun een echte vakman. Van Bun levert en monteert verschillende plafond- en wandsystemen in Limburg op een brandveilige manier, dus voor al uw wensen kunt u bij ons terecht. Ook voor het plaatsen van plafonds in Maastricht, Roermond en Heerlen bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact

Brandveilig bouwen is een van onze specialiteiten, want brandveiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bent u daarom geïnteresseerd in onze mogelijkheden of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Wij zijn natuurlijk ook te bereiken op +31(0)45-521 51 50